Moi! <?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

 

Tervetuloa rippikouluun!

Kaikki alkoi n. 14-15 vuotta sitten. Sinulla oli ensimmäiset juhlat, kastejuhlasi. Kasteessa sinusta tuli Jumalan lapsi ja seurakunnan jäsen. Vanhemmat ja kummit sekä muut läsnäolevat lausuivat sinun puolestasi uskontunnustuksen; ehkä "lausuit" sen siinä tilanteessa omalla tavallasi. Nyt kun olet saavuttamassa 15 vuoden iän, on sinun aika vastata omasta puolestasi. Se tapahtuu konfirmaatiossa rippikoulun jälkeen.

 

Näiden vajaan 15 vuoden aikana olet oppinut uskostamme monia asioita. Nyt ennen konfirmaatiotasi on aika oppia lisää siitä, mistä kristinuskossa on kyse. Rippikoulun aikana tutkimme yhdessä, millaiseen uskoon sinut on kastettu. Toivottavasti tutkimusmatkasi uskoomme ei lopu rippikouluun. Tarkoitus on antaa sinulle perustiedot, jotta voisit itse löytää lisää. Ai mistä? Maailmankaikkeuden suurimmasta Rakkaudesta - Jumalasta!

 

Sinun rippikoulusi alkaa joulunaikana 2006 ja pääosin se ajoittuu keväälle-kesälle 2007. Sen aikana opiskellaan, käydään kirkossa yms. jutuissa, kuunnellaan gospelia, tutustutaan toisiimme ja elokuun alussa 3-10.8. vietämme viikon Österissä. Konfirmaatio on Huutoniemen kirkossa su 12.8. klo 12.

 

Toivomme sinulta etsivää mieltä ja avoimuutta, sillä rippikoulu on once in a lifetime-kokemus. Sinä itse voit vaikuttaa omalta osaltasi siihen, että rippikoulusi on hyvä, hieno ja merkittävä kokemus elämässäsi. Kanssasi rippikoulua on toteuttamassa kolme vetäjää, nuorisopappi Vesa Koivisto (mukana kevään loppuun asti), nuorisotyönohjaaja Sanna Rahko ja kesätyöntekijä. Lisäksi rippikouluryhmää kohden on 6 isosta ja mahdollisesti sama määrä apuisosia, joihin tutustut myöhemmin. Me vetäjät teemme parhaamme, että rippikoulusi olisi onnistunut.

 

Joulunajan käynnit

Saat tämän kirjeen mukana joulunajan käyntien kortin. Voit valita alla näkyvistä käynneistä itsellesi kaksi parhaiten sopivaa käyntiä. Ota korttiin tilaisuutta pitävältä papilta nimikirjoitus/leima tilaisuuden jälkeen. Näihin käynteihin voi hyvin osallistua koko perheellä. Palauta kortti riparistarttiin to 18.1.2007. (jos olet matkoilla joulun aikaan, voit korvata tämän käynnin siellä vastaavalla joulukirkolla / -hartaudella )

                                         Kauneimmat joululaulut (jokin seuraavista)

                                          La 9.12 Sundomin kirkko klo 18

                                          Ke 13.12 Suvilahden koulu klo 18:30

                                          La 16.12 Gerby srk-koti klo 17

                                          Su 17.12 Palosaaren kirkko klo 13

                                          Su 17.12 Vaasan kirkko klo 15 tai 18

                                          Su 17.12. Huutoniemen kirkko klo 19

                                          To 21.12 Ristinummen srk-keskus klo 18

                                          Ti 26.12. Vaasan kirkko klo 18

 

                                         Joulunajan jumalanpalvelus / hartaus (jokin seuraavista)

                                         24.12. Vaasan kirkko klo 10 Jumalanpalvelus

                                         24.12  Vaasan kirkko klo 15 Perheiden jouluhartaus

                                         24.12 Siunauskappeli klo 14 tai 16  Jouluhartaus

                                         24.12 Huutoniemen kirkko klo 15 Jouluhartaus

                                         24.12. Vaasan kirkko klo 18 Jouluhartaus                                         

                                         24.12 Ristinummen srk- keskus klo 22 Jouluyön kirkko

                                         24.12 Gerbyn srk-koti klo 22 Jouluyön kirkko

                                         25.12. Vaasan kirkko klo 8 Joulukirkko

                                         25.12. Huutoniemen kirkko klo 9 Joulukirkko

                                         25.12 Palosaaren kirkko klo 10 Joulukirkko

 

Österi-22 riparin blogi

Österi-22 riparin informaatiot ja kuulumiset tulevat löytymään riparin omasta blogista osoitteessa osteri22.vuodatus.net

Sieltä voit tarkistaa aikanaan mm. kevään käyntien listan, mikäli se pääsee hukkumaan sinulta. Leirin aikana jokainen ryhmä kirjoittaa sinne vuorollaan leiripäivien kuulumisia ja näin kotijoukot ja ystävät pääsevät myös leirielämän makuun.

 

Riparistartti to 18.1.2007 riparilaisille vanhempineen

Ripariryhmäsi kokoontuu kokonaisuudessaan ensimmäisen kerran riparistartissa to 18.1.2007 klo 18-20. Paikkana on Iso seurakuntasali (Koulukatu 28). Mukana tässä startissa ovat lisäksemme rippikoulut Lepikko 11 ja Lepikko 18.  Riparistartti on tarkoitettu myös vanhemmille/huoltajille. Toivomme, että jokaisen rippikoululaisen vanhempi/vanhemmat tai huoltaja pääsisi mukaan tähän kokoontumiseen.

 

Riparistartissa saamme esimakua siitä, mistä tässä koko hommassa (=rippikoulussa) on kyse. Samoin tutustumme myös toisiimme.  Siellä saat myös tietoa rippikoulusi muista kevään kokoontumisista. Jos joudut olemaan pois jonkin hyvin tärkeän menon vuoksi riparistartista, ota yhteys rippikoulusi vetäjään. Sovimme millä tavoin voit korvata poissaolosi ja miten saat riparistartissa jaettavan informaation.

 

            Kirje rippikoulun vetäjillesi riparistarttiin

Jokainen kirjoittaa kirjeen rippikoulun vetäjille. Tuo kirje riparistarttiin to 18.1.2007 tai voit lähettää sen sähköpostilla jo etukäteen osoitteisiin:  ja [email protected] Kirjeessä voit kertoa itsestäsi, perheestäsi, harrastuksistasi ja ystävistäsi. Voit myös kirjoittaa omasta uskostasi ja käsityksiäsi Jumalasta. Samoin voit kuvata sitä, miten tähänastisessa elämässäsi ja perheessäsi on näkynyt kristillisyys. Tutustumista helpottaa jos voisit liittää kirjeeseen/sähköpostiin valokuvan itsestäsi. Halutessasi saat kuvan takaisin myöhemmin. Laita kirjeeseen/sähköpostiin selkeästi nimesi ja rippikouluryhmäsi numero. Kirjeet ovat luottamuksellisia, eli vain rippikoulun vetäjät ovat tietoisia niiden sisällöstä.

 

       Terveisin,  Österi-22 riparin vetäjät

 

Vesa Koivisto                                                    

Puh. 044-4808221

 

 

Työmessenger:

[email protected]

 

Sanna Rahko                                    

Puh. 044-4808245

 
Sähköpostit: [email protected]
 

<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" />Hyvää ja siunattua joulunaikaa ja alkavaa vuotta 2007!

 

 

Näytä tämä kirje myös vanhemmille/huoltajillesi!